Logotyp
Logotyp
Designmönster
Kvinna håller i paket

Träffa oss på Mötesplats Lycksele

Northern Access finns på plats under Mötesplats Lycksele 29-30 maj. Välkommen förbi vår monter eller möt oss under dagarna. Vi ser fram emot att träffas och prata logistik och infrastruktur i Västerbotten!

Logistik och infrastruktur

Årets tema syftar på de stora och viktiga insatser som görs just nu för att skapa ett hållbart samhälle – ett arbete där Västerbotten är en ledare. Två viktiga frågeställningar som tas upp på stora scenen handlar om vilka krav det geopolitiska läget ställer på infrastrukturen samt hur Sveriges NATO-inträde påverkar Västerbotten. Båda fall kopplar an direkt till logistik och infrastruktur.

Mötesplats Lycksele

Mötesplats Lycksele är en av regionens stora mötesplatser, tillsammans med Västerbotten på Grand och Almedalen. Här möts krafter i samhället som vill bidra till en hållbar och stark utveckling i Västerbotten. Genom att dela erfarenheter och ta del av ny kunskap ger vi varandra inspiration och insikter som gynnar vår gemensamma utveckling. Näringslivet, den offentliga sektorn, akademin, civilsamhället och allmänheten – alla är viktiga för att Västerbotten ska vara en attraktiv plats som är världsledande i den hållbara samhällsomvandlingen.

Ta del av programmet här .:: Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

""

Inom Nothern Access har vi samlat ett antal aktörer från bland annat Region Västerbotten, kommuner och näringsliv för att i samarbete kunna påverka med en större kraft. Vi verkar för hållbara logistiklösningar till och från norra Sverige och en hållbar tillväxt.

– Anna-Clara Fridén, kommunikationschef INAB

Senast uppdaterad